Alltid ska det hända mig något..

Asslatjejerna / 05 Augusti, 2011 - 11:43 /

Hejsan!

Blev ingen uppdatering från min sida igår p.g.a olika saker. Först och främst så var jag hemma hos Madde (min gamla ridlärare) och skulle rida igång ridskolehästarna, men efter olyckan i tisdags så fick ja skippa ridningen. Men var med och hjälpte till. Efter maten så var nästan alla färdiga med sina hästar. När jag helt plötsligt svimmar av mitt på stallgolvet. Madde kom och skulle hjälpa mig, fråga lite saker om hur jag mådde, men allt ja svarade var: Vet inte... Andades kort och fick verkligen ta i för att få luft. Så mamma fick hämta mig så vi kunde åka in till Akuten.

Dom på akuten kunde inte förstå varför jag hade svimmat av och varför jag andades som jag gjorde. (Du låter som en fisk på torra land) Blev citatet från en av doktorerna. Fick spruta mot oro i kortisonen för att nerverna skulle lugna ner sig och så att andningen skulle bli bättre. Men inte hjälpte det, blev bara yr och trött för en liten stund. Sen skulle ja få en annan spruta inför röntgen på magen, men blodkärlet hade böjt sig så hon träffade fel hela tiden. (Vilket gjorde skit ont, även fast jag inte är känslig mot sprutor)

Efter röntgen så började det allt trögare att andas, så Fredrik (doktorn jag hade) tog pulsen på mig. Den var väl inte jätte bra.. Skulle ligga mellan 10-24 men min låg på 44. Och eftersom det var trögare att andas så blev det en till röntgen på lungorna. Men det visade ingenting där (inte på magen heller) Runt tio tiden så började jag få tillbaka andningen igen, och fick smärtstillande innan vi åkte hem.
Fortfarande lite trögt att andas men absolut inte som igår. Så nu får det bli att vila hela dagen. Och självklart bättre uppdatering från min sida :D


Så nu går jag med ett bandage liknande linda på armen efter sprutan.
Blev lite långt inlägg men nu vet ni varför jag inte uppdaterade igår :)

Postat av: Anonym

Sv: Tack! :)

Ajdå.. :(

2011-08-05 @ 11:56:47
URL: http://swaxu.myshowroom.se
Postat av: A.

Svar: Tack. :D Idag hittar jag nog på nåt med min systerdotter, durå? :)

2011-08-05 @ 11:59:40
URL: http://sadeta.blogg.se/
Postat av: David

sv: Hehe, jodå! Allt är bra, sj? :P

2011-08-05 @ 12:04:38
URL: http://piieceofme.blogg.se/
Postat av: MELI

sv: Ja det är toppen :D sj?

2011-08-05 @ 12:12:00
URL: http://mmeeli.se
Postat av: Sara

Sv; Ja visst är han^^

14 veckor tror jag, eller 15 xD

2011-08-05 @ 13:04:28
URL: http://cclarstroom.blogg.se/
Postat av: E l l e n

Oj vad läskigt, med hoppas du mår bättrenu :)

2011-08-05 @ 14:18:16
URL: http://Modellen.myshowroom.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: