Text och bilder från Malmö.

Asslatjejerna / 10 Augusti, 2011 - 05:00 /

Det började som sagt med ca 4 timmars bilåkande. Ett stopp för att tanka och ett stopp för frukosten. Sedan var vi framme i Malmö och parkerade bilen för att traska till horse showen. Det första i programmet var tvåstjärnig banhoppning. Det var skitkul att se, men efter det var världscupen och det var ännu bättre, haha. Det var svensken Niclas Lindbäck som tog hem det hela efter att många dragit om varandra till första platsen.

När hoppningen var klar fick vi gå väldigt långt för att kolla på lite terräng. Dom var indelade tre och tre i olika lag. Tävlingen gick ut på att dom skulle hoppa i bredd på en del hinder och efter varandra på en del, så snabbt som möjligt.
Sist men inte minst var det företagshoppning. Olika ryttare representerade olika företag i Malmö. Omhoppning blev det också, men dom red inte så fort eller snävt så det var inte så spännande.
När Horse showen var över bilade vi till Helsingborg för att ta färjan över till Danmark. Vi stannade alltså på färjan hela tiden och gick aldrig ur i Danmark. SEN, bar det hemmåt!



Postat av: Malva (mkdn.blogg.se)

- Haha va?

2011-08-10 @ 09:32:50
URL: http://mkdn.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: