Vinnaren!

Asslatjejerna / 05 Juli, 2011 - 10:48 /

Vinnaren av "tävlingen" blev..

http://yezzcorner.com   ( hästar som blir julgranar )

Tyckte om detta förslaget därför att det va intressant, och som du skrev i kommentaren så är det ju lite intressant och se vad andra folk tycker om detta.
Personligen så tycker jag att det är okej att "klä" hästen "i kläder" men till en viss grad. Det får inte bli för mycket bara för att det kanske är sött, eller tar skada på hästen så har det gått till överdrift. Så min personliga åsikt om detta är alltså att jag tycker det är okej att klä på hästen exempel lindor, matchande schabrak och en huva. Men till viss del att hästar inte råkar illa för det. Man ska ha kunskap om det och veta hur och var man sätter på hästen utstyrseln, exempel benlindor. Det är ändå hästarnas bästa före skönheten? Jag tycker inte illa om någon har bjällerklang på hästen sin, eller har spökat ut den med allt möjligt, men vem vet, hästen kan skada sig rejält på det om det händer något. så man har ett ansvar.
Jag kan erkänna att det är riktigt charmigt när det kommer hästar med bjällerklang och som är lagom utspökade vid speciella tillfällen. Men blir det för mycket så ser det bara dumt och roligt ut.

Det funkar tyvärr inte med bilduppladdningen just nu.

Postat av: Yasmine

Svar: Kul att höra! Jag har ingen aning om vad det är för ras på hästen i headern. :)

2011-07-05 @ 10:53:55
URL: http://yassei.blogg.se/
Postat av: Malin - En musikblogg

SV: Kul att du är med i veckans blogg! :D

För större chans att vinna kan du länka mig i ett inlägg eller följa mig på bloglovin. Skriv om du har gjort något av det så att jag vet. :)

2011-07-05 @ 11:34:21
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Myran

sv; Han kom till oss när han var 1 år knappt och nu är han 24 så i 23 år då =) Han är så söt ^^

2011-07-05 @ 11:50:34
URL: http://trinnie.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: