Back on track

Asslatjejerna / 28 September, 2011 - 15:14 /

Back on Track häst
Back on Track används till häst för att värma muskler inför fysisk träning.

Back on Track är bra för att förebygga skador samt lindra och påskynda läkning av redan uppkomna skador. Keramiken i Back on Track reflekterar kroppsvärme i form av infraröd strålning. Infrarött ljus har dokumenterad smärtlindrande effekt, värmen lindrar inflammation, minskar spänningar i musklerna och ökar blodcirkulationen. Spända muskler slappnar av och läkningsprocesser i muskler och leder kan påskyndas.
Hur fungerar Back on Track och keramiska fibrer?
Värmestrålning eller infraröd strålning är en typ av elektromagnetisk strålning, precis som exempelvis vanligt ljus. Värmestrålning har lite längre våglängd än vanligt ljus och ligger mellan det yttersta röda ljuset och mikrovågsområdet. Värmestrålning är osynligt för ögat, men värmer upp de föremål som absorberar strålningen. Alla varmblodiga djur, inklusive människan, utsänder en svag värmestrålning som reflekteras av Back on Track och keramiska fibrer.
Alla hästar dras periodvis med skador, genom att förebygga och behandla på rätt sätt när skadan sker kan man förkorta tiden för rekreation. Som kund hos oss så hjälper dig att använda rätt produkter, på rätt sätt och vid rätt tillfälle.
Brukar din häst svälla i benen under natten?

Lägg magnetplattor på var sin sida om benet innanför en Back on Track pad eller bandage.
Magneter drar ur svullnader och ger en ökad blodcirkulation.
Magnetterapi ökar blodcirkulationen, förebygger skador och sätter igång kroppens naturliga läkningsprocess. Lägg på Back on Track täcket eller skyddet för att få igång cirkulationen, förvärma muskulaturen, 15 -20 min innan du ska träna för att undvika skador och få en mjukare och smidigare häst


back on track har vi använt på grynet nu när han är skadad, vi har haft  på alla benen så att han ska få stöd och inte drabbas av belastningsfång.
backo on track är ganska dyra men fyller sin funktion till 100 % och är enligt experter värad sitt pris...



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: