Varför bloggar jag?

Asslatjejerna / 11 Februari, 2012 - 08:00 /

Jag bloggar för min egen skull, men lika mycket för eran. Det jag gillar med bloggning är att dela med mig om olika händelser som hänt mig. Dela med mig om mina stalldagar. Låta er få följa mina dagar från punkt till pricka. Det hade ju dock inte vart så kul utan några läsare så jag uppdaterar ju bloggen lika mycket för er skull med. Dessutom tar man ju bilder och köper snygga grejer att klä sig i för att vara lite snygga på kort som läggs ut på bloggen ;)
Varför bloggar ni?

Postat av: jessica

jadu.. en ganska bra fråga :p ne men ja bloggar nog för både min skull och läsarnas skull :)

sv; ja har du med sportlov nu?? :D!

gud va skönt :)!

2012-02-11 @ 08:45:06
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Johanna Bengtsson

Sv; Nej det är ju rena självmordet .. hehe :D

2012-02-11 @ 09:59:36
URL: http://bobsak.blogg.se/
Postat av: Wilma o Klara

jättefin blogg som ni har! Skulle vara jättekul om ni var med i veckans ekipage på våran blogg! och om ni kommenterade vilken outfit du tycker är finast! :)



Så här gör du för att vara med i veckans ekipage: Du kommenterar ett av våra inlägg och skriver att du är med, sen lägger du upp en bild på dig och din häst/ponny på din blogg, sen länkar du till din blogg så att vi kan se din bild. Sen är du med! Lätt som en plätt! :)

2012-02-11 @ 10:37:37
URL: http://siktaalltidhogreenhindret.blogg.se/
Postat av: Maja

För att kunna nå ut till folk med mina åsikter och tankar, kunna hjälpa andra och få dem att tänka ett steg längre. Har den också lite som en dagbok och för att de runt omkring ska veta hur det går för en. Sen för att kunna bygga vidare på, starta företag och hela den biten.

2012-02-11 @ 12:26:32
URL: http://felfri.net
Postat av: jessica

sv; vet inte än sj? :)

2012-02-11 @ 19:01:12
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag började på bukefalos för många år sedan med en ren träningsdagbok där jag analyserade mina ridpass med min gammla häst jag nyss fått och det blev väldigt populärt att läsa om min galna "problemhäst" tröttnade på den sidan och var utan ett tag,skaffade en zomminsida till mitt fotograferande men den blev väldigt snabbt en hästblogg men jag vet faktiskt inte vad som fick mig att börja blogga igen:P

2012-02-12 @ 11:26:40
URL: http://annashastliv.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: