Ren mobbning!

Asslatjejerna / 18 Januari, 2012 - 10:25 /

Alltstå jag fattar inte! Varenda töntig sportkrönika verkar ha missuppfattat hela grejjen. Ord som "Hästen borde vunnit priset för den gör ju jobbet" eller "Nästa år är det väl kaninhoppning som vinner" 

Drygt 44 % av folket som röstade ville se Roffe som vinnare av jerringpriset men ändå gnälls det så in i bänken!

Alla vi som lägger ner timmar och åter timmar i stallet och på hästryggen för att komma en liiiiten liiten bit framåt, vet att det INTE bara är hästen som gör jobbet! Vi VET att det är ett samspel som ska till, för fungerar inte det så blir det rent av farligt, jag skulle ge vad som helst för att få se någon av denna eller denna  sitta upp på en hästrygg och hoppa en bana på 160, jag lovar att de inte har modet och den känsla som krävs, de skulle skita på sig av skräck!

Snälla Läs artiklarna och säg din mening, jag tycker att det är skamligt och ren mobbning!

Postat av: Nikki Rae

okej! jar ar med btw :D

vad gors?<3

2012-01-18 @ 13:21:18
URL: http://nikkirae.blogg.se/
Postat av: Evelina

Bra skrivet!!

2012-01-18 @ 13:39:18
URL: http://blogg.veckorevyn.com/evelinahjelte
Postat av: caroline

Du har fan så rätt! Även fast jag själv inte rider så blir jag ändå så arg!

2012-01-18 @ 13:47:47
URL: http://celandine.blogg.se/
Postat av: Heej

Va tycker du om Hanna videon på www.singer.blogg.se ? kram

2012-01-18 @ 13:55:51
URL: http://singer.blogg.se/
Postat av: Sälen

Bra saggt!!!!

2012-01-18 @ 14:04:55
Postat av: Anna

Bra skrivet! Fin blogg! :D

2012-01-18 @ 14:38:59
URL: http://ponnyanna.blogg.se/
Postat av: amanda

fin blogg! :'3

2012-01-18 @ 16:50:28
URL: http://starpuff.devote.se
Postat av: Jen

Tycker att det är jättetråkigt att alla "vanliga" sportmänniskor är så griniga att Rolf-Göran vann. När hela Ridsportsverige äntligen kände att "vi" fick vara med eller hur man ska säga. Men det är väl bara att inse att man inte kan mäta ridning med annan sport. Ridning är sååå mycket bättre! :) Kram!

2012-01-18 @ 18:49:09
URL: http://hastterapi.blogg.se/
Postat av: Jessica Eriksson-Stalltjej.se

Ok så alla vi som mer eller mindre bott i stallet i åratal och vet exakt vad det innebär i arbetstimmar för att komma framåt med sig själv och sin häst, vi som fattar att det inte är hästen som hoppar och RGB sitter på och bara följer med.. vi tycker att det låter sinnessjukt att framför allt Anrell sågat som han gjort. Ja.

Men varför provoceras? Är det värt energin att bli upprörd? Jag skrattar åt hela grejen, det är mer komiskt att folk inte vet vem RGB är än det är upprörande. Det visar hur långt vi har kvar innan ridsporten är en "allemanssport" som alla kan något om, det visar hur ridsporten är ett enskilt block och alla andra sporter är ett annat block, och vi som håller på med hästar kommer ALDRIG att få erkännande som folksport och folk kommer stadigt att fortsätta anse att hästen skulle fått priset, om vi inte försöker dra ner på snobberier, hårda ord mot alla som inte tycker som vi själva och framför allt visar lite ödmjukhet inför andras åsikter. Visst vill jag hata folks okunskap litegrann. Men jag föredrar att gå vidare och dra mitt strå till stacken för att folket i allmänhet ska se att ridsport är en trevlig sport som har många fler aspekter än någon annan sport. Ridsport är så gott som den enda sporten där man tävlar på exakt lika villkor, där man inte bara tävlar utan också LEVER för sin sport på en helt annan nivå än en skidåkare eller fotbollsspelare. Ridningen är den sport där du måste offra tid på att sköta om din egen kropp på samma sätt som vilken annan idrottare som helst, men du måste också sköta om HÄSTENS kropp och träna den minst lika väl som dig själv. I det avseendet så är ridsporten unik. Vi måste lära alla dessa okunniga människor det, och det gör vi inte bäst genom att gapa och skrika att det är orättvist och elakt. Det gör vi bäst genom att visa hur vi lever, och synas.

Och det kommer ta flera år.

2012-01-18 @ 19:41:03
URL: http://stalltjej.se
Postat av: Amanda

men han som du länkade först var ju på ridsportens sida! han skrev bara om att alla var så elaka och att han själv inte visste något om sporten och att det är synd!

Han Lasse Anrell där emot, han var helt dum i huvudet! Men han blev ju utmanad sen och ångrade helt sina åsikter: http://www3.ridsport.se/Tavling/Nyheter/2012/01/MenardetinteLasseAnrell/

2012-01-18 @ 21:04:35
URL: http://amandahed.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: