Update om träningshelgen

Asslatjejerna / 10 Januari, 2012 - 16:30 /

I helgen var det som tidigare skrivit träningshelg på Skålltorp. Detta innebar att vi på lördagen tränade markarbete och hoppning för Erika Andersson och på söndagen tränade vi dressyr/rehab för Sofia Uddefors. Passen har vart mycket lärorika och inte minst sagt för våra hästar. Eloge till deras insats i helgen!
 
Lite mer ingående då. Jag hade 4-åriga Villgott på alla tre passen och på markarbetet studsade vi över kombinationer och galoppbommar. Vi jobbade även över bommar genom serpentiner vilket lösgjorde hästarna.
 
Hoppningen senare på eftermiddagen bestod av bana. Villgott var ganska trött men han fick pusta mycket emellan åt. Här var det grindar, plank samt hopp på diagonaler vi jobbade på. I slutet fick vi avsluta på valfri höjd där Hyenan och Felicia hoppade 1m, jag och Emilia hoppade lite längre. Det tål att tilläggas att Winston älskar att hoppa och att han har saknat det ;)
 
Igår red vi ett pass där vi skulle tänka på hur vi red fram en häst inför en träning eller tävling. Såklart är detta individuellt, men i stora helheten passar det, med lite ändringar, alla hästar :) Efter detta var Villgott jättetrött så han var mer än nöjd när han här hemma fick komma ut till sina hagkompisar och käka ;)
 


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: