Snälla hästar

Asslatjejerna / 16 Juni, 2012 - 23:39 /

Många som sett vårt youtube klipp på utmaningarna undrar om de där ponnyerna är extremt snälla, jag skulle vilja säga att alla ponnyer och hästar som vi har i stallet är lika snälla.

De blir liksom snälla här för att vi låter dem vara med om massa olika saker som gör att de liksom blir vad man försväntar sig.

Tilly tillexempel "fuxen" kom till stallassla i augusti förra året och var då i stort sett rädd för ALLT!  Hon var tillockmed rädd för ljud. Hon gillade inte heller att man rörde vid henne eller att man tog i hennes fötter. Hon gick från att vara en i stort sett ohanterad osäker och rädd ponny som var livrädd för bomar till att hoppa regionala tävlingar.

Carolina har gjort ett superbra jobb med henne.

Vill ni ta del av en annan av Stall Asslas supersnälla häster så kan jag presentera Karmas Arien, hon är en 4 årig nordsvensk som kan ridas av ALLA!  Båda våra mammor rider henne, nybörjare som aldrig förut suttit på en häst kan alltid lita på Arien som är en klippa!!  Hon är dessutom tillsalu här



Postat av: Emmie - ttjejryttarna

snälla, fråga lite frågor på min frågestund som avslutas imorgon, kram! http://ttjejryttarna.blogg.se/2012/june/fragestunden-1.html

2012-06-16 @ 23:56:13
URL: http://ttjejryttarna.blogg.se
Postat av: MATILDA~

söta hästar! :)

2012-06-17 @ 10:11:54
URL: http://matildaelisabeth.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: