Stalljobb och tufft pass

Asslatjejerna / 27 April, 2013 - 14:57 /

Vart i stallet i flera timmar men har bara ridit Villgott än sålänge. All den andra tiden gick åt till allt jobb. Har melanlandat lite här hemma för att äta. 
 
Villgott reds ett dressyrpass på banan. Framskrittning ute i skogsbackarna. Fokuset var att han skulle ta skänkeln och förhållningar vilket jag jobbade med på rakt spår. På ena långsidan skulle han länga steget, andra långsidan så kortade jag ihop honom så mycket jag kunde. På kortsidorna skulle det vara normaltempo. Detta gjordes mestadels i skritt och trav men även lite galopp. 
 
Förutom det red jag lite slutor i skritt på långsidorna. Det gick sådär idag då han tappar ställningen och gärna vill gå iväg åt sidan. Det gäller verkligen att rama och och hitta linjen. Jag red även mycket andra vägar för att få han mjuk och följsam. Även där gäller det att rama in ordentligt så inte bogarna flyter ut. 
I galoppen jobbade jag fattningar och mindre volter. Detta för att det hjälper mig att verkligen samla ihop honom. Han går lätt iväg lite när han har mycket väg framför sig. Tyckte allt som allt att han jobbade på bra idag. Det var ett tufft pass, men han jobbade kanon den timman vi höll på! Såå nöjd.
 
Postat av: Daniela

Hej! såg att ni hade gjort eran design och header själva och undrar om ni gör till andra också? För den var super snygg! :)

2013-04-27 @ 15:02:51
URL: http://teamponnisar.blogg.se
Postat av: felicia

Sv: haha nja xD

2013-04-27 @ 15:23:51
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: Ellen

Sv: Ja det är lättare, man kan kika på facebook grupper där finns det begagnade hästsaker då kan du söka efter det :D

2013-04-27 @ 16:10:23
URL: http://barrybus.blogg.se
Postat av: Madeleine Blom - Swedish/Thai girl ♥

- Ja det är väldigt mysigt när det är Songkran!
Tack :)

2013-04-27 @ 16:59:20
URL: http://missnock.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: