TEAM ASSLA

Asslatjejerna / 19 Augusti, 2013 - 15:00 /

Minns ni att vi skrev att vi vart med i Team Chasing nu på Hästivalen i Skara? Det kan nog varit en av dom roligaste grenarna jag har provat på. Inte minst för att själva ritten var rolig utan även för att det var en sådan otrolig gemenskap. Sällan jag mött så trevliga, peppande och glada människor! Inga sura ungar som springer runt och gråter för att dom bara fick 50% i dressyrprotokollet 
 
Nej men skämt åsido. Dom bemötte oss så väl och gav oss så fina ord och presenterade oss i högtalarna. Efteråt fick vi lovord om både oss och våra hästar. Åh man blev bara så himla glad!!
 


 
Team Chasing går ut på att man med laget på tre ryttare ska rida en bana på tid. Dock är det inte bara den som är viktig utan det finns även bedömningshinder där alla tre hästar, alla tolv hovar, skall vara i luften samtidigt innan dom landar. Blir det inte så får man tillägg på tiden. 
 
Vi tränade en kväll på lite hinder på hemmaplan och hästarna blev nog riktigt förvånade när dom plötsligt stog där. Men efter ett tag förstod dom vad som skulle göras och allt flöt på hur bra som helst. Detta var så nyttigt för hästarna och en riktig självförtroende boost!
 
Hoppas verkligen vi får ett sådant här tillfälle igen!
 


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: