Ny teknisk bana

Asslatjejerna / 16 December, 2013 - 22:02 / Vardag

Idag var det en väldigt rolig och givande lektion för Åsa. Vi hoppade en tekniskt svår bana med lite nya hindertyper. Det var bland annat trippelbarr, svinrygg och en solfjäder. Embla hoppade dom lätt som en plätt samtidigt som hon tyckte att dom var lite mysko. Det störde henne dock inte utan hon lyfte bara lite extra på fötterna istället haha!
 
Förövrigt var hon väldigt rolig för dagen. Relativt reglerbar men kändes lite stum i kroppen. Hon har vart det sedan konditionsträningen i skogen så det kan hända att all denna muskelsättningen och bantningen börjar ta lite på henne. Skynda långsamt heter det ju 
 
Innan hoppträningen red jag en kortis på Dunört i blåsten. Vi höll oss på banan och jobbade bara igenom lite grejer för motionens skull. Ett ganska kravlöst pass med andra ord. Mjukade upp med serpentinbågar, övergångar, volter, temoväxlingar innan jag fortsätte med att jobba med galoppen. Jag vill kunna få en kort galopp där hon bär sig själv och är lika lätt i handen som i traven. Vi jobbade därför lite enkla byten för att få henne kvick och på bakbenen. Hon var dock så pigg idag så det var svårt att ta den där skritten emellan haha... Men bra jobbat ändå får jag säga!
 
Sorry för heelt bildlöst inlägg. Men både bilder och filmer kommer inom kort! TACK Amanda för att du agerade fotograf idag och TACK Johanna för filmning!
 
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Hästar får ju också träningsvärk, hihi ^_^ Kan du ju vara därför hon var lite stum ♥

2013-12-17 @ 09:34:23
URL: http://neapocalypse.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: