Banhoppning

Asslatjejerna / 12 Februari, 2013 - 13:37 /

Igår var vi ju som sagt i ridhuset och vi hade med oss Lövvi och Villgott. Två lättlastade ponnyer fick stå kvar lite i transporten medan vi byggde banan. Banan innehöll en kombination, en oxer på snett igenom och ett sockerbitshinder. Den sistnämnade funkade även bra vid uppvärmning då vi kunde hoppa på både rak väg och volt.
 
Vi började med att hoppa varje hinder var för sig, i båda varven, innan vi till sist satte ihop allt till en bana. Villgott var något slö men hoppade annars riktigt bra. Kom stundtals lite nära, men det är mest jag som måste orka driva han hela vägen fram. Vi hoppade våran LB-höjd och avslutade faktiskt med ett räcke som låg på 90. Han klippte det ritkigt bra trots att han var lite seg i benen. 
 
Lövvi hoppade också fint. Felicia fick prova sig fram lite hur hon skulle rida an mot hindren, och dom fick ett riktigt bra avslut. Hon hoppade också sin LB-höjd och kombinationerna verkar sitta som en smäck, bådar gott alltså med dessa ;)
 
Postat av: Sara

Sv: okej det var ju synd, har aldrig haft det problemet själv på någon av alla datorer jag suttit vid.. Har du testat att använda en annan webbläsare?
Komprimerar redan mina bilder till minimal storlek, men får väl testa att göra dom i ännu sämre kvalitet då.. :/

2013-02-12 @ 14:21:01
URL: http://carlssonpataket.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: