Konsten med en bra rubrik

Asslatjejerna / 22 Februari, 2013 - 07:00 /

Som alla säkert vet är det otroligt viktigt med rubriken på sina inlägg. Det är oftast det första man kollar på och det som syns ifall man sprider bloggen vidare på någon annan sida. Vi har våran kopplat till våra facebook konton och då är det rubrikerna som syns samt en liten text från inläggets början. Men det skall räcka för att de som kollat skall bli intresserade.
 
Men jag som många andra är otroligt dålig på att komma på rubriker. Jag tar alltid något enkelt och det första som kommer upp i huvudet, och det är oftast ingen direkt lockande rubrik så att läsarna känner: "Oj det här verkar intressant. Det vill jag läsa". Men jag väljer också bort de allra tråkigaste och vanliga rubrikerna såsom "Rubrik" "Dagens ridpass" osv. Något mer man ska akta sig lite för är allt för lång rubriker. En del bloggar har typ tre raders rubrik bara där rakt upp och ner och det kan vara lite jobbigt faktiskt, och ser lite slarvigt ut på något sätt.
 
Det är svårt att komma på lockande rubriker på en bra nivå som ändå hör till själva inlägget man faktiskt ska skriva om.
 
Hur haj är ni på det här? 
 
Postat av: MISS REBECCA - Ditt modemagasin på nätet

Hej!
Hur mår du idag? allt bra? :) kram

2013-02-22 @ 08:51:01
URL: http://missrebecca.se
Postat av: Ida O

Jag är också dålig på att komma på bra rubriker :/

Kram!

2013-02-22 @ 09:51:06
URL: http://idaolssonbast.blogg.se
Postat av: M O A

SV: Ja haha :D Händer i helgen? :)

2013-02-22 @ 10:44:33
URL: http://moaahlgren.blogg.se
Postat av: Marika Saarenpää

Hej :) Hoppas allt är bra inför helgen?

2013-02-22 @ 12:03:45
URL: http://katrimarika.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: