Första dressyren för i år

Asslatjejerna / 13 Mars, 2013 - 13:01 /

I början i April är det dags för en programridning som är i närheten av stallet. Vi ska åka dit och rida varsin klass för att checka av träningen lite och vart man ligger. Fram tills dess blir det mycket dressyr ute i skogen men vi ska ju även till ridhuset några gånger till. Det som är så smart är att när underlaget tillåter så kan man galoppera nästan hela vägen till ridhuset och rida bara lite grann för att sedan rida hem snabbt igen. Väldigt effektivt om man kanske bara vill rida igenom något program.
 
Mitt stora problem nudå, det är att jag kommer ha svårt att sitta ner på Villgott i traven. Det går bra om han går i ett väldigt lugnt och samlat tempo, men helst av allt ska han nog gå lite snabbare. Ioförsig har jag bara provat att sitta ned i mina läder jag har när jag hoppar, så kanske vore det annorlunda i dressyrsadel och hela det köret.
Ska lägga mycket fokus på att rida utan stigbyglar fram över för det ger mig ju definitivt fördelar iallafall! Balans och att komma ner djupare i sadeln ;)
 
 
Åh kolla det här klippet som är från förra året. Känner igen han så väl där även om han har utvecklats!
Postat av: Lalitta

sv: vad bra, här med!

2013-03-13 @ 16:39:18
URL: http://doggylife.blogg.se
Postat av: JONNA - shettisblogg

Jag är så glad att vi kör mycket trav-nedsittning utan stigbyglar på lektionerna på ridskolan nu, för det behöver verkligen jag.. :)

härligt att se utveckling också!

2013-03-13 @ 19:00:01
URL: http://ponnyvalack.blogg.se
Postat av: Linnea

Så fin blogg, verkligen!! Jag har nu startat en blogg där su kan läsa om allt som händer i häst-världen. Skulle betyda jättemycket om du ville kolla in. Kram

2013-03-13 @ 20:16:00
URL: http://ponienews.blogg.se
Postat av: Marika Saarenpää

Sv: Jotack dte är bra :)

2013-03-14 @ 10:26:56
URL: http://katrimarika.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: