Prata bakom ryggen på mig

Asslatjejerna / 08 Oktober, 2013 - 11:00 / Vardag

Skitsnack är något som går runt. Det är inte i perioder utan det finns ta mig fan hela tiden. Och jag är så besviken på mig själv att jag inte kan stå ut från mängden och vara den som inte snackar. Men jag är väl inte mer än människa...
 
Skitsnack är numera en vardag för näst intill alla människor, kan jag våga mig på att säga. Såklart i olika grader. Vissa är brutalt elaka och sågar ner människor, rent utav mobbar, medans vissa kanske stannar på en liten schystarre nivå och bara ger små pikar. (Hur man nu kan blanda skitsnack och schysst i samma mening...) Till och med din egna kompis verkar nu kunna slänga ur sig vad som helst - i din närhet eller inte närhet, utan att få dåligt samvete. Det kan vara saker du gjort som inte dugit eller en ridstil som enligt den här personen bara är så fel. Människor som tycker att gå bakom ryggen på de man känner är hur okej som helst.
 
Jag erkänner att jag inte är den som alltid håller för munnen när jag har åsikter. Jag står så otroligt nära Felicia så till henne kan jag säga exakt vad jag tänker, nästan att egentligen inte veta vad det är jag slänger ur mig. Vid närmre eftertanke är det sedan en massa skitsnack jag suttit och hävt ur mig. Men jag vet att det som sägs mellan oss stannar mellan oss och är oftast bara ett tillfälligt diskussionsämne i brist på annat. Det är aldrig något vi skulle sprida vidare eller säga till personen i fråga.
 
Sedan vet inte jag om det är någon ursäkt i sig, men det får väl vara min. Jag ger också mitt lovord på att jag ska sluta bry mig så otroligt mycket om andra - även om det betyder att det bara är till min kompis jag pratar. Är ni på? 
 
 
Jag ger dessutom blanke (Ska sluta svära nu ) i om folk påpekar min storlek på Villgott. Att jag är för stor på honom och att det aldrig skulle kunna gå. Men se på? Det gick, konstigt va? Konstigt att jag som var så lång, tung och dålig ryttare på ponnyn nu klarat vårt mål utan det minsta problem. Vad hände...?
 
Nej de allra flesta av er verkar faktiskt inte se något problem i det, men jag fullkomligt njuter av att visa dessa människor som gör det, hur fel de hade.
Postat av: fiffi

SV: Tack detsamma!
kram fiffi

2013-10-08 @ 11:44:01
URL: http://fiffiofsweden.blogg.se
Postat av: Terese Brodin

Gick tränings passet bra?

2013-10-08 @ 11:44:21
URL: http://tossis.blogg.se/
Postat av: Frida

Precis som jag brukar säga om skitsnack - "Välkommen till hästvärlden! Vi är ett släkte i sig."
Tyvärr!

2013-10-08 @ 11:46:24
URL: http://itsybitsyfrida.blogg.se
Postat av: Johanna & Natalie

Tack så mkt!! Alltså för att dra det kortfattat så är väl diamanten en styrka för mig:))

2013-10-08 @ 12:40:04
URL: http://everydaypics.webblogg.se
Postat av: Amanda

fin bild :D

sv: åh tack så mycket! :) kram

2013-10-08 @ 13:08:19
URL: http://amandaerikssons.blo.gg
Postat av: Lowa

Allt brA?

Svar: Jajemen, själv då? :)
- Asslatjejerna

2013-10-08 @ 16:33:31
URL: http://lowaek.blogg.se
Postat av: Karolina - Foto & Sportgalen tjej

Sv: Aha okej, varför har hon lagt ner? :(

Svar: Tror att det var så att hon hade sitt bloggdesignföretag medan hon pluggade, nu har hon skaffat jobb vad jag förstod och lade därför ned.. Nåt i den stilen:=)
- Asslatjejerna

2013-10-08 @ 16:44:18
URL: http://karolinaransed.se
Postat av: Sofia

Det är så hemskt att skitsnack är så vanligt som det nu är. Ingen är perfekt, alltså finns det tyvärr ingen som inte kritiserar andra. Men de människor som mer eller mindre lever på det - hur kan de sova gott om nätterna? Jag vet själv att om jag någon gång sagt något elakt om någon annan skäms jag oerhört över det!

Kram!

2013-10-08 @ 20:03:57
URL: http://sofiakrook.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: