Vad gör en blogg till en bra hästblogg?

Asslatjejerna / 09 September, 2013 - 18:52 / Vardag

Vad gör en blogg till en "bra häst blogg" ??? Hur får ens blogg många läsare? Är det många inlägg per dag? Är det intressanta inlägg? Är det provocerande inlägg? Är det "tyck synd om mig" inlägg?
 
Eller vad är det som gör det liksom???
 
Undrar lite över det där, jag vet att det finns otroligt många bloggare där ute som lägger ner otroligt mycket tid och energi dels på sin/sina hästar och skola/jobb men även på sin blogg, men som inte får en 1000 del så mycket uppmärksamhet som en del "stora" hästbloggar trots att man lägger ner minst lika mycket tid.
 
Många av er där ute som säkert funderar på varför ert inlägg som ni filat på i timmar och som är superintressant inte får en enda kommentar medan "en del större hästbloggar" lägger in en instagrambild och får 200 kommentarer på 10 minuter... 
 
Vi har bloggat tillsammans sedan 2010 och det är några år nu, vi har haft rätt så bra uppdatering under denna tiden även om det såklart svajjar med motivationen emellanåt.
 
Vi har faktist några hundra besökare om dagen ibland mer o ibland mindre vilket iof är jättebra tycker vi och några av er är riktigt trogna läsare.
 
Men vad är det då som gör att en del  "häst bloggar" blir så otroligt stora  och en del knappast syns alls? Har ni några ideer om varför det är så? 
 
Vi för några år sen 
 
 
Postat av: Johannalovisa

sv: Haha jo vi har ingen brist på dom heller, mest hon som vart extremt fascinerad ;)

2013-09-09 @ 19:28:11
URL: http://johannalovisa.blogg.se
Postat av: Jessica

fin bild :)

2013-09-09 @ 21:28:58
URL: http://lifeofjk.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: