Sista ponnyåret...

Asslatjejerna / 03 Januari, 2014 - 08:00 / Vardag

...Och det känns som om jag inte ens börjat tävla än. Jag hade mitt år med Villgott och tävlade Tilly ett par gånger året innan. Men annars var jag inget. Då var jag beginner på tävlingsbanan. Förstå att jag har tävlat i ungefär två år, varav jag startat avd B starter hela detta året. Och nu är snart mina chanser för riktigta tävlingar över. ETT år på mig. Shit vart ska man börja? 
 
Jag har ju Embla att ta mig an nu och jag hoppas innerligt att vi kan komma en bra bit med den grunden vi står på. Hon är liksom min sista chans till att ha jäkligt kul på ponnybanan. Sedan ska lilla jag upp på storhäst. Jag kan knappt själv inse det. Jag kommer tvingas starta storhäst istället när det känns som jag inte ens går nedanför sadelkåporna. Bara för att jag är för gammal för den storlek som passar mig bäst.
 
MEN. Alla säger att storhäst tiden är den bästa så jag får väl tro på deras ord. Jag älskar ju förövrigt att rida storhäst, men det känns bara lite jobbigt när man verkligen inte har något val längre utan puttas in i en ofrivillig riktning.
 
Jaja. Inget att göra åt. När tiden är inne sitter jag säkert i sadeln på 1.80 häst. Eller 
 
Postat av: Lollee

Nu är det fritt fram för er att sätta nya rubriker till min blogg som jag ska skriva ett inlägg till. Det kan vara en fråga eller ett påstående eller bara något ni vill att jag ska skriva om. Låt kreativiteten flöda!

http://galenilivet.blogg.se/2014/january/ni-satter-rubrikerna.html#comment

2014-01-03 @ 09:57:27
URL: http://www.galenilivet.blogg.se
Postat av: Marika Yngvesson - Elitryttaren

Jag gillar verkligen er blogg och jag tror att ni kommer komma långt med den :)
Ni skriver bra inlägg och tar fina bilder, tror verkligen på er <3

2014-01-03 @ 10:04:04
URL: http://elitryttaren.webblogg.se/
Postat av: Carruuu

tycker också att allt automatiskt känns mycket jobbigare när man inte väljer det själv... hoppas det löser sig bra ändå! :)

2014-01-03 @ 11:35:01
URL: http://carruuu.nu/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: