Skriver om ridhuset nu

Asslatjejerna / 06 Mars, 2013 - 20:27 /

Har legat i feber sen igårkväll och känner försän nu att jag är kapabel till att blogga. Åtminstonde något inlägg innan jag kryper ner under täcket igen...
 
I måndags var vi ju i ridhuset med Villgott och Winston. Vi satte upp en kombination på långsidan och ett räcke diagonalt lite längre mot kortsidan. Ganska standard så nästa gång ska jag absolut kolla på lite banor innan.
 
Uppvärmningen på Villgott kändes helt okej. Han var med på noterna och fin i formen, dock lite för snabb i galoppen och något svår att vänsterställa. Men det är det vi jobbar på mycket nu.
Första sprången tog vi på räcket och dom kändes jättebra. Vi kom bra intill och allt flöt på. I början landade han i korsgalopp eller fel efteråt men det släppte. När vi började på kombinationen kom vi in fel näst intill alla gånger. Jag provade att korta in honom även om det är det sista man vill göra, och jag gasade på han, men det resulterade bara i att han kastade sig alldeles för tidigt och precis han att rädda benen. Duktig på det är han ju iallafall eftersom han kör andra hindret utan problem ;)
 
Tillslut så insåg jag att jag var alldeles för fixerad vid avstånd och att komma rätt så jag lät han bara vara emot hindrena och då kom vi bra på varenda språng. Det gäller verkligen att lita på hästen att han klarar och kan det. Annars blir det bara pannkaka av allting.
 
Kameran glömdes tyvärr hemma....
 
Postat av: jennifer

Sv: Haha, jag brukar oxå städa överallt förutom i mitt eget rum xd

2013-03-06 @ 20:46:20
URL: http://trendbyfriends.blogg.se
Postat av: Lowa

Svar: okej! Krya på dig!! Jag mår fint! :)

2013-03-06 @ 21:51:38
URL: http://lowaek.blogg.se
Postat av: Marika Saarenpää

Sv: Det var ju inte bra.. :(

2013-03-06 @ 22:02:31
URL: http://katrimarika.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Var med och tÃvla att blir Veckans blogg :)kram
DirektlÃnk
http://beccarosan.blogg.se/2013/march/veckans-blogg-2.html#comment
Direktlänk

2013-03-07 @ 00:30:43
URL: http://beccarosan.blogg.se
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

fin bild :)

2013-03-07 @ 00:34:54
URL: http://four.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: