"Hur framgångsrika har ni varit?"

Asslatjejerna / 19 Oktober, 2012 - 07:00 /

Alltså. Vi är ju inga storbloggare. Långt ifrån, både bloggmässigt och läsarmässigt. Vi har heller inte haft som mål att bli en stor blogg. Det enda vi ville var att visa hur det går till. Hur det går till att vara beridare på en verksamhet. Det blir som vår dagbok här som ni får följa. Genom oss hoppas vi också att ni får tips och inspiration till ridningen och att det verkligen ger er något att komma in och läsa. 
 
Vi får ofta frågor om hur många läsare vi har och vad vårt unika rekord är. Vårt rekord är iallafall fyrsiffrigt. men för att inte massa förutfattade meningar sla bildas så väljer vi att hålla det exakta antalet för oss själva. Det ger ju egentligen inte er något att veta heller ;) 
 
Framgångsrika? Nja, men det är ett stort lyft att blogga på asslatjejerna.se. Jag känner att vi har nått ut till väldigt många. Vi har inte tjänat grova summor men vi har fått något annat som lyser upp ens vardag, och det är kommentarer som folk har tagit sig tid på att skriva, till oss. Vi har fått kommentarer från både vuxna och unga, vänner och de vi aldrig pratar med, gamla ägare, som har skrivit till oss att dom tycker bra om bloggen och om oss som ryttare. Det gör en otroligt glad. Otroligt otroligt glad, det är så svårt att skriva här hur mycket man ler när man får höra något sådant.
 
Tack♥
 


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: