Småponny ridning :D

Asslatjejerna / 18 December, 2010 - 18:38 /

Rejsa med Candy i en låda!

Idag så red vi till ridhuset med Lövvi och Bruno. det var svinkallt & sviinläskigt för det va en jägare som sköt nära oss. Vi hörde massa dova *pang* hela tiden, men helt plötsligt så blev det ett jätte högt *pang* som lät nära oss  Lövvi blev skiträdd och flög 5 meter frammåt och upp i luften samtidigt. Menas Bruno knappt reagerade på skottet, det ända som han reagerade på var när Lövvi flög fram..
När vi äntligen kom fram till ridhuset så var vi helt sönderfrysta kändes det som efter en låång skrittur.
Lövvi var jätte fin & fatta galopperna jätte bra, bara några gånger som hon fattade fel men annars såg det bra ut!
Bruno var också jätte fin i vänster varvet och i höger också i början men i slutet tyckte han jag var jobbig så han sket i att jobba och bara sprang men då blev ja arg och då skärpe han sig :)
Sen red vi hem igen vilken inte var så jätte kallt faktiskt, men Jocke skrämde livet ur oss när han kom körades med bilen påväg till Matilda ;) Men aja sen när vi kom tillbaka till stallet och vi hade hoppat av hästarna så ställde sig Lövvi och kissade Sveriges största pöl haha. Nu brunstar hon :( Vi gjorde iordning hästarna lite snabbt, för mitt i stallgången stog Simpson och Winston uppbundna och väntade på sadel & träns. Eftersom dom ska till ridskola så sa Åsa att vi skulle ut & galoppera av dom lite innan dom skulle åka lite senare samma dag. Jag tog Winston och Carro tog Simpson. Dom små var så jäkla duktiga och roliga att rida hihi. Winston var inte så liten som han ser ut faktiskt, och inte så vinglig som jag trodd,e bara i skogen var han jäkligt vinglig. Men små ponnyerna skötte sig bra och det var skit kul, vi ville aldrig sluta haha. Dom kommer bli jättebra på ridskolan :') Sen så gick vi in i stallet med dom och gjorde iordning dom, släppte ut alla hästarna (Winston, Simpson och Lövvi) Bruno fick stå inne lite till för han var fortfarande svettig.  När vi släppte ut Lövvi så  strök öronen bakåt och sprang emot maten.. haha!
Sedan gick vi in till Åsa och  Jocke & gjorde Pommes frittes, muums ♥
Sen så skulle vi rida Candy också innan vi åkte hem. Eftersom vi bara hade en häst så turades vi om med Candy. Först red jag, travade & galopperade lite i skogen. Sen så rejsade ja lite med henne innan det var det Carros tur, hon drog på Candy jätte mycket så det kändes som om bena bara la sig under henne. Sedan var ja tvugnen att prova om det verkligen gick så fort.. och jäklar vad fort det gick! men det var sjukt kul kan vi säga! :D
Imorgon blir det mer småponny ridning för dom skulle åka imorgon istället så vi hinner rida dom en sista gång innan dom åker..♥

/Sanna & Carolina


Foto: Carolina Willig

Steve på Brunos rygg.

Postat av: Elin

sv: Det är en ponny som heter Agnes, den på översta bilden såldes i april.

2010-12-18 @ 21:43:10
URL: http://stallvran.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: