hemma just nu..

Asslatjejerna / 01 November, 2010 - 09:36 /

tjoho!

Ska bara skriva ett kort inlägg om gårdagen, eftersom vi inte hann blogga igår :p

Först så började vi med att putsa lite träns och tvätta massa bett, sen blev det sadelputsning också. Eller jag putsade åtminstånde Lövvis hehe..
Sen hämtade vi inte alla 5 hästarna på betet, och det var Ariens tur att springa lös, och hon funkade verkligen jättebra så! Sprang in i skogen då och då, men hur långt vågade hon innan hon kom busandes tillbaka? hihi. Aja, vi började med Bruno och Lövvi och tog dom på en ridtur. Vi skulle prova oss en ny väg, och frågan var bara vart vi hamna egentligen. slutsatsen var att vi red vilse iallafall. Och att Lövvi hoppade 1 dike av 3 och tyckte det hon redan hoppat var läskigt haha! gulllhäst ♥ Aja när vi tillslut hittade tillbaka på "stigen" vi red in på från början så var vi skitglada! hehe, man fick lite småpanik när man inte hittade hem.. Aja vi stannade upp i hagen, oh hoppade varsitt hopp var, innan vi skulle rida hem. När vi bytte hästar i hagen, så hoppade Lövvi till precis när Sanna hoppade upp, och innan hon fått stigbyglarna, så dom for iväg en sträcka genom hagen, Sanna=hängandes runt hennes hals haha :(.. Aja, sen pysslade vi lite med lortgrisarna Arien och Winston, och precis när jag började att knoppa Winston så kom jag på att det var nån jäkla gudstjänst, som man på konfan skulle gå, så jag och Sanna fick verkligen skynda hem!
haha aja! inlägget kke inte blev så kort trots allt .. hehe.

haha skojssig dag iaf och bilder kommer någon dag :d

/Carolina

foto: carolina willig

har inga bilder här, så Sanna och Lövvi :*

Postat av: ~I S A~

SV: Okej :D

Är allt bra? :)

2010-11-01 @ 13:05:36
URL: http://isaplarz.blogg.se/
Postat av: Fanny

Svar: Vad bra! samma här :D

2010-11-01 @ 15:04:21
URL: http://ffaannyyf.blogg.se/
Postat av: Liinda

sv'- Hahah asså i almenackan står d typ den 6? :) Men när man kollar internet så står det den 31:a, gryyymt förvirrande hahah x) <3

2010-11-01 @ 16:32:43
URL: http://lindamjnorrud.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: