Uteritt med Jennifer..

Asslatjejerna / 22 November, 2010 - 21:46 /

Tjenakväll ;)

idag har jag vart med jennifer, vi skyndade oss hem, åt och bytte om och skyndade oss till fornäng för att ta kvart i 3 bussen till stallet♥ vi ställde oss i busskuren(den som ja trodde var rätt) men det kom aldrig någon buss till den,
utan bara till den som var bakom/framför den vi stog i.. sen när det hade åkt en buss precis från där vi skulle ha stått så ringde ja Carro och frågade om inte bussen borde komma snart, då undrade hon om vilken buss sak vi stog i, ja bara: den som är sönder..? haha men det var visst fel busskur, vi skulle ha stått i den som var bakom/framför, den som det åkte en buss ifrån nyss.. ig befriad som jag är så fattade ja inte det HAHA, menmen vi stog och väntade och frööööös i 1 timma sammanlagt innan nästa buss kom, då hoppade vi på rätt som tur var, när vi äntligen kom fram till stallet hade det redan börjat att bli mörkt så vi skyndade oss att hämta Candy och Bruno gjorde iordning dom.  När vi äntligen kom ut efter lång tid (1 timma ca.) eftersom vi va tvugna att brodda hästarna också. så var det redan mörkt ute men vi red ändå, red på en lång grusväg som igentligen inte leder någon stans men den var rolig för det hände saker på den hela tiden så det blev inte långtråkigt, gick både skritta trava och till och med galoppera ;) men efter ca 1 timma så kom vi nästan fram till en asfaltsväg så vi vände hemmot igen och då var det bäcksvart ute när vi red hem och när vi sedan äntligen kom hem frusna och kalla så var det kolsvart ute. Ge hästarna ordentlig ryckt, brodda ut, släppa ut sötnosarna och sedan fixa sjuts hem.
men innan vi åkte hem så hjälpte vi Jocke att släppa in hästarna  (: dagen var bara helt klart bäst !♥
serriöst inte skrattat så mycket på länge ! haha vi satt och sjöng på låten : Far ja får inte upp min kokosnöt..(dirrrin) inte äns med hammare och spik(durrin) jag har slagit med en hammare..
haha sen kommer jag inte ihåg mer, men skit va kul det lät, aja ska inte skriva mer nu, måste sova om ja ska orka upp till skolan imorgon, tyska "prov" och ja har knappt tränat, hela kapitell 1 och ja kan typ 5 ord max..

puss hejj ♥
/sanna

Foto: Sanna Pettersson

Simpson är söt ;*


Postat av: jennifer

sv: hahah han var på bushumör ;) <33

2010-11-23 @ 16:04:29
URL: http://ponniiiiryttare.blogg.se/
Postat av: Evelina Blomqvist

Haha vad söt bild ;)!

Fråga gärna ngt i min frågestund om du har lite tid över :)

2010-11-27 @ 15:26:55
URL: http://evelinablomqvist.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: