En sval ridtur.

Asslatjejerna / 06 Augusti, 2011 - 16:26 /

Hejhej!
Idag cyklade jag upp till stallet och var där helt själv. Så jag passade på att snygga till Norsella lite extra. Försökte få bort flugägg, redde ut hennes svans ordentligt, klippte öronhåren och jämnade till hennes man pyttelite, jag var rädd att jag skulle förstöra haha.
Hon var jätteframåt i början men eftersom hon inte har några bakskor försvann den entusiasmen direkt när vi kom in på gruset. Jag red iallafall galopprundan men inte för galoppträning utan jag ville få till traven som inte satt någon vidare häromdagen. Idag gick hon mycket bättre. Blev ju sisådär 25 minuters framskrittning på halvlång tygel så hon var ganska taggad till att börja jobba.

Men eftersom gruset övergår till skogsväg så blev hon genast pigg igen. Efter ett tag lät jag henne galoppera lite och jösses vilket pistolskott hon blev då haha! Så galet pigg och lycklig. Därför var hon lite svårare att jobba med. Det gick, men det krävdes en hel del. Desvärre var hon lite svår att fatta rätt galopp på mitt i all ivrighet och dessutom på rakt spår. Detta kan bero på vilken skänkel hon fattat galoppen för hos tidigare ägare. Det kan vara en svår omställning om man helt plötsligt kräver det motsatta. Sen fattade hon rätt efter detta.

Efter den rundan travade jag av henne lite på ängen. Och GOSH vad fin hon var! I både traven och den lilla galoppen jag tog där. En stor stor omfamning och massa klapp, sedan styrde vi hem igen.
Hemma fick hon stå och käka medans jag städade upp lite. Det var vad jag han med idag, jag ville hem "så fort som möjligt" eftersom min pappa fyller år. Men när jag väl kommit hem så är han själv inte här haha, kul!



Dagens bilder.

Postat av: frida johansson ♥

sv; Det är min vän Sofi! :)

2011-08-06 @ 16:48:49
URL: http://friiidisan.blogg.se/
Postat av: Emmy- Tävlingsryttare

SV: Nej, jag förstår hur du menar och håller med dig delvis.. Jag menar, en ryttare som tex, tävlar dressyr i LC och en ryttare som tävlar MSV i dressyr, och har samma kapacitet i sin häst så anser ju jag att den som tävlar MSV är duktigare än den som tävlar LC eftersom den ryttaren fått sin häst till dom högra klasserna trots att dom har haft samma förutsättningar. Det jag menar är att man inte ska bry sig om vad andra skriver/snackar. Förstår du? :)

2011-08-06 @ 16:51:00
URL: http://emmyalexandra.blogg.se/
Postat av: frida johansson ♥

sv; aha, det förstås! :)

2011-08-06 @ 16:54:14
URL: http://friiidisan.blogg.se/
Postat av: ellen

jao, vad är de med rubriken? ;)

2011-08-06 @ 17:17:52
URL: http://eellenpeterssoon.blogg.se/
Postat av: adelisa

underbar video!

2011-08-06 @ 17:18:59
URL: http://aadelisa.blogg.se/
Postat av: adelisa

saant, därför ska man ta hand om sin mamma! :)

2011-08-06 @ 18:32:26
URL: http://aadelisa.blogg.se/
Postat av: michaela

hur är det? :P

2011-08-06 @ 19:29:54
URL: http://mickanmagnusson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: