två veckor utan ridning?

Asslatjejerna / 15 Februari, 2011 - 22:57 /

Hejsan!

Idag eller lättaresagt igår kväll bestämde jag mig för att ja skulle ta stallet idag på morgonen av någon konstig anledning :) Så jag fick gå upp redan kvart i 6 för att sedan gå mot stallet vid halv 7. Var framme vid stallet 20 i 8 då jag fick sjuts av en snäll gubbe som jag kände igen som trodde jag var en annan haha. När jag öppnade stalldörren så möts jag av Lövvi och Arien som står nöjt och käkar hö. Dom hade alltså vart lösa under natten och skitat ner något fruktansvärt. Blev att städa upp ordentligt efter dom två.  Vid halv 12 tiden bestämde jag mig för att rida ut en sväng. Allting hade gått super bra hela tiden tills jag skulle sakta av vid Lilla rundan då jag helt plötsligt åker av för hästen bockar loss och tvärnitar. Jag flyger över halsen och rakt ner på isvägen men vänsterknät först. Kunde inte röra mig någonting och det gjorde fruktansvärt ont. Inte ofta jag börjar lipa när jag åker av men fy f*n vad ont det gjorde. Försökte få tag i Jocke eftersom han var den ända som var hemma då, men han svarade inte så då skrev jag till Åsa och hon ringde upp och frågade vad som hade hänt.  Efter kanske 15 min så lyckades jag äntligen resa mig upp och ser då Jocke komma cyklades genom skogen för att kolla hur det gick med mig. När vi kom tillbaka hem så fick jag order om att sätta mig i soffan och vila knät som jag fortfarande inte kunde röra. I två timmar satt jag där och plågades av ondhet menas Jocke förgäves ringde runt efter en bil. Runt 5 tiden var jag inne på akuten i lidköping och fick vänta där i 2 1/2 timma innan ja fick komma till röntgen. Efter det så väntade vi i 1 1/2 timma till innan vi fick svaret att det var ett ledband i knät som hade fått en spricka. Så nu går jag med stöd/läk bandage och kryckor i två veckor efter det så ska jag in på återbesök. Får jag för ont så ska jag även ta smärtstillande. Skulle ridit en till häst sen men det sket sig.

/Sanna


Foto: Sanna Petersson

Busfrö♥Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Man kan väl alltid önska att det var min egna? ;)Haha, nej. Tyvärr är det inte min egna. Det är min älskade (och bästa) sköthäst! :)

2011-02-16 @ 00:10:44
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Johanna Wahlström

Aj då.. En gång när jag ramlade av min Barg fick jag en spricka i ledbandet vid nyckelbenet! Det gjorde sååå ont!!

2011-02-16 @ 00:19:17
URL: http://dombastaibilder.blogg.se/
Postat av: sandra

oj nej vad tråkigt :( hemskt med olyckor som gör att man inte får rida, själv var jag med om en olycka och bröt knät för ett par år sedan och fick gå med gips från foten upp till höften typ i 2 månader :( Krya på dig eller vad man nu säger <3

2011-02-16 @ 05:47:54
URL: http://helgesandras.blogg.se/
Postat av: sandra

sv. tack :D

2011-02-16 @ 06:36:42
URL: http://helgesandras.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha ja riktigt äckligt ;-)Vilken morgon du fick då! Stackare. Hoppas ledbandet ska läka fint så att du strax är tillbaka på hästryggen igen! Kram

2011-02-16 @ 12:54:51
URL: http://firstladies.blogg.se/
Postat av: Ebba

Sv; Tack så mycket!:D

Jag äger henne inte, men hon är precis som min eftersom jag sköter allt kring henne själv, allt från ridning till mockning!

2011-02-16 @ 13:33:48
URL: http://equify.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Hihi tack :)Eller vad man säger :pJag håller med dig i alla fall! :D

2011-02-16 @ 14:06:18
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Nää "/

2011-02-16 @ 15:56:56
URL: http://lizzylover.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: