Is överallt

Asslatjejerna / 11 Januari, 2011 - 21:17 /

Hejsan hoppsan.

Idag så följde Jennifer följde med till stallet. Hon skulle ha ridet Arien men när vi kom ut och skulle gå på vägen så halkade Arien hela tiden så vi gick hem igen och bytte till Vilandra som hade både skor och 2 broddar i varje sko nästan. Vilandra halkade hon också men Jennifer red i skogen och på fält där det inte var lika halt och isit. I skogen på Lilla Rundan så skulle vi galoppera men det gick knappt för det var halt och massa is i skogen också. Så vi red istället på en åker. Jennifer red Candy lite så att hon inte bara skulle få stå stilla med Vilandra hela tiden. Kan ju inte rida henne så hårt när hon är dräktig så hon red Candy lite så bytte vi osv. Sen på hemvägen red Jennifer Lövvi. Alla hästarna skötte sig bra. Lövvi fick något ryck en gång men efter det så skötte hon sig super. Candy var skit pigg och taggad. Ovanligt. Vilandra var super pigg i början, haha.
När vi kom tillbaka till stallet efter ridturen så såg vi att Arien hade sparkat sönder sin spiltvägg. Så ja ställde henne i lilla boxen när vi släppte in hästarna lite senare. Mockade, sopade och fixade maten. Tog in Villgott och Rowdy Boy och pysslade lite med dom. Flätade svansar m.m

/Sanna

Foto: Sanna Petersson

Rowdy Boy ♥


Postat av: N

sv: okej :)

a det har jag :D

2011-01-12 @ 07:46:16
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: || BellaTheAsianOne ||

sv:

hihi åhh vad gott och vad bra ^^ ja gillar ost !

ja mår fint <3

2011-01-12 @ 14:49:44
URL: http://bellahuuynh.blogg.se/
Postat av: MODEMARTIN

Håller tummarna ;)

2011-01-12 @ 15:09:50
URL: http://www.modemartin.se
Postat av: Emma

sv: Ollies Reflection (Olle) fick gaffelbandet/menisken bort sliten, förmodligen rullat fast mot väggen i boxen, halt morgonen därpå :( 9år.

Ollies Solo Flight (Solo) hade en tumör i hjärnan som inte hade visat sig förut, 15år

Sedan hade jag en unghäst på 4år som jag köpte av kristian von krusenstierna, det blev storm och en trätopp föll ned i hagen, han blev rädd och kutade genom staketet (som var av sånna dära järnrör, en ridskola var vi på) han fick då ett sådan järnrör i bakbenet och kunde inte bli frisk igen.. Har sagt till ridskolan att det är en skaderisk på sånna hagar men dom lyssnade typ inte..

Inte kul att behöva ta bort någon man älskar.. <3

2011-01-12 @ 15:49:19
URL: http://dressyremma.blogg.se/
Postat av: Johanna

vilken liten sötnos :-)

2011-01-15 @ 09:40:04
URL: http://jlunde.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: