Ush ush.

Asslatjejerna / 07 November, 2011 - 14:30 /

Banan är inte alls bra ännu och ska helst inte beridas, men igår vart vi så sugna på foton att vi helt enkelt stred mot detta faktum att vi ska försöka låta den vara.
My var hyper då kan vi lova. Pigg som attan och trodde det var hoppningpå G, på grund utav att vi har en trädstam i kanten av banan. Dessutom hade vi slut på ideer, därför ville vi prova på något nytt. Vad sägs om galoppombyten. 
Vi började helt enkelt med att bygga upp ett litet hinder av sockerbitar på mitten av ridbanan och där skulle hon landa i den galopp hon inte hade innan. Lättlärd ponny gjorde att vi kunde minska hindret till endast bom. Även där förstod hon vinken. Tillslut tog vi bort bommen, och vips så kunde hon göra byten i båda varven.

Vi säger inte att detta är rena dressyr byten, att hon förstår är ju principen, man måste ju kunna börja någon stans :D
Som jag brukar säga, från noll till KOLL.

Postat av: Anonym

Hon har ju kunnat det sen innan , att byta galopp. Hon har varit duktig i dressyr hela tiden.

2011-11-07 @ 19:13:51
Postat av: Carolina {Tävlingar i bloggen}

*Svar: Aha, det visste vi inte, inte frågat Åsa, då var det därför hon var så himla förståndig då! Var väl ändå bra att hon fick repetera lite då det satt väldigt långt bak =)*

2011-11-07 @ 20:02:20
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/
Postat av: Johanna

Awesome!! Kom å prova de där på min grabb. Vore häftigt å se ngn annan rida honom för en gång skull :p

2011-11-07 @ 22:16:29
URL: http://johannawahlstrom.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hon gick så otroligt fin i dressyren dagen innan Felicia. Så lösgjord har jag inte sett henne under ryttare på länge. Roligt! Det blir ju så tydligt när man kan gå vidare till nästa steg, även om hon garanterat gjort byten en miljon gånger så har det ju inte fungerat så jättebra det sista. bra jobbat! nu fortsätter vi träna!

2011-11-08 @ 17:00:33
URL: http://stallassla.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: