Att bli dömd och känna press

Asslatjejerna / 29 Augusti, 2012 - 12:04 /

Har ni tänkt på vilken stor press de större bloggarna har på sig egentligen? Nu tänker jag bara inom ridsporten. Även de mindre kända bloggarna blir dömda direkt. Så är vi människor. Vi dömer. Alla hanterar det olika. Vissa pratar bakom ryggen på varandra, vissa diskuterar på ett snällt sätt och vissa håller det för sig själv.
 
Tänk er en relativt känd bloggare som ska på träning/tävling. Den har både press och blir dömd direkt. Den har många ögon på sig, och går det inte som man tänkt sig, eller tillräckligt bra för att leva upp till tittarnas förväntningar, ja då blir den helt enkelt dömd efter resultatet.
Tänk om en liten mellanstor blogg dyker upp på samma träning som dig. Visst tittar man lite extra, eller lägger på minnet vad som hände, och så tolkar man ekipaget utefter den lektionen. Ryttaren kanske ramlade av två gånger under samma lektion, men det man inte vet är att ryttaren inte gjort det på de senaste 3 åren, hon var sjuk och svag i knäna och orkade inte samma mängd som vanligt.
 
Det skulle inte vara våran första tanke. De flesta skulle tro dåligt om den här personen.
 
Det är synd. Att vi dömer folk så. Det gör att många inte vågar sig ut för dom är rädda för vad folk som inte vet eller förstår ska tycka om en. 
 
Visst kan vi döma folk. Men inte som helhet. ge din fördom en chans att ändra sig. Det tar sin tid att lära sig om andra. Men visst är det kul att man tror något om ett ekipage, och så visar det sig att man är helt ute och cyklar ;)
 

Det är vi. Men vi gör fel som ALLA andra, alla är perfekta :)
Postat av: amanda

fina bilder :)

2012-08-29 @ 16:48:38
URL: http://liindstrand.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: