Vi tar det från början

Asslatjejerna / 22 November, 2012 - 07:00 /

Vi har ju fått många nya läsare som följer oss, dock är det nog inte alla som vet vad vi egentligen är. Eller vad vi bloggar för. Här kommer en kort presentation.
 
Vi är beridare hos en tjej som heter Åsa Larsson som driver en verksamhet av typen försäljningsstall. Det tas in unghästar som utbildas för vidare försäljning och det tas även emot hästar för tillridning och problemlösning. Åsa Larsson är själv diplomerad ridinstruktör och har meriter upp till medelsvår hoppning, dressyr och fälttävlan. Hon har även tillsammans med sin sambo tävlat körning, som i bloggen är mer känd som hovslagar-Jocke ;)
 
Vi har som uppgift att rida, träna och tävla dessa hästar så ofta som tillfällen ges. Vi har även stort ansvar i stallet  och det är minst lika viktigt. Vi gör så mycket tiden räcker till och kan rida upp till fyra hästar var på en dag. Ibland kan det vara riktigt tufft, men oftast är det otroligt kul och samtidigt givande.
 
Just nu försöker vi sälja av lite för att minska på hästantalet, då vi blivit stående med samma hästar under lång period. Nu är det dags för de flesta att glädja en ny ryttare. Men inte alla. Några som Åsa har speciell känsla för kommer stanna, och även Felicias och Emilias foderponnyer. Jag, jag kommer leta för fullt efter en ;)
 
Hoppas ni förstod och fick en bättre inblick i det hela. Annars får ni fråga, så lägger jag till det här!
 
Fotokälla: http://stallassla.se
Foto: Peter Sporresäter, Petra Alm.
Postat av: elin

fin blogg, allt bra med dig ? :)

2012-11-22 @ 16:42:33
URL: http://nattstad.se/elinlillsunde


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: