Hitta motivationen

Asslatjejerna / 12 Januari, 2013 - 18:00 /

Någon sa till oss att h*n beundrade vår motivation till ridningen och det fick mig att tänka till. Jag förstår att det är svårt att hitta den där lilla anledningen till varför man måste rida även om man är trött eller egentligen inte har tiden. Jag har också väldigt svårt för det, speciellt när det finns så många hästar som behöver gå, därför försöker jag hitta mål med varje häst. Jag skulle aldrig ridit exempelvis Flemmah så mycket om hon inte behövde det för att säljas, samma med Embla. Man måste hitta någonting att vara klar till, det tror jag är nyckel.
 
Nu har jag satt en stor tävling som mål och tills dess får jag banne mig rida, annars är det bara att stryka sig på anmälningslistan när tiden är inne och bli besviken ;)
 
Så till er utan motivation till ridningen, sätt ett mål som i nuläget är omöjligt, men något du kan träna och bli klar till. Då har du definitivt en anledning till att sadla hästen och köra ett trim på banan eller i skogen.
 
Och kom ihåg, ju mer du rider ju sugnare kommer du bli. Om jag bara skulle rida en häst varje gång så skulle jag definitivt vara lat inställt mot att rida fler framöver. Så rid rid rid utan onödiga pauser.
 
Postat av: Emma - Foto och annat skoj!

Vill du bli länkad inför 200+ läsare?
Gå då in på min blogg och var med i veckans blogg!
Jag utser en vinnare som kommer publiceras i ett inlägg där jag länkar bloggen och skriver lite om den, vad jag tycker, tips osv.
Direktlänk: http://emmaaaolssons.blogg.se/2013/january/veckans-blogg-tavling.html#comment

FÖRLÅT OM DU INTE GILLAR TÄVLINGSREKLAM/OM JAG REDAN HAR SKICKAT EN SÅN HÄR KOMMENTAR INNAN! <3

2013-01-12 @ 18:54:09
URL: http://emmaaaolssons.blogg.se
Postat av: moncler jackets

moncler bubble coat mothering sunday gift for my very own granddaughter's 14 personal gift...your lady decided on the form. The blog suggested who dash in terms of a measurements large, outside acquired some sort of measurements 7...it was subsequently wonderful...

2013-01-14 @ 22:43:34
URL: http://www.allmonclershop.net/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: