Regional LB

Asslatjejerna / 11 Maj, 2013 - 10:33 /

I Torsdags var vi ju som ni vet uppe i Norra-Hammar Taberg och tävlade. Jag hoppade bara en regional LB och åkte sedan hem. LA rundorna kommer längre fram, vill inte pusha honom just nu utan bara ligga stilla lite och få mer rutin. Det var iallafall ett helskotta att hitta även om det i själva verket inte borde vart svårt. Dock har varken jag eller mamma något lokalsinne så det blev som det blev haha!
 
När vi kom fram var det iallafall dags för bangång och veterinärbesiktning. Sedan red jag fram och hoppade fram. Jag hade såå svårt att koncentrera mig där inne i vimlet, så det blev bara halvdana språng hela tiden. Man kunde inte planera vägen ordentligt och hann knappt hitta ett bra tempo.
 
Trots den lite halvdana framhoppningen så gick han som en klocka på banan. Fokuserad, precis som mig, lyhörd för mina hjälper och stadig. Tror han gillar att gå ute. Tar liksom för sig mer. Kom bra på alla hinder utom nummer fem som var en sträcka på långsidan. Jag borde tagit tillbaka honom ett språng istället för att försöka rida fram honom till 6 stycken. Men det gick bra ändå, han tog ett litet kaninskutt och kom över. Restrerande av banan gick också bra. NOLLA, en kvalrunda avklarad! :)
 
Postat av: Annika

Grattis till rosetten! :)

2013-05-11 @ 12:06:10
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: MartinaOlsson

hej! allt bra? :)

2013-05-11 @ 13:40:07
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: irma

Hej!
kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga sommaruppsättningar och nya trender!
Välkommen!

Hej!
kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga sommaruppsättningar och nya trender!
Välkommen!

2013-05-11 @ 14:56:12
URL: http://granboms.blogg.se
Postat av: angelica

Sv: heheh :)
jodå den var bra :D hur har din lördag varit? :D

2013-05-11 @ 18:28:56
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se
Postat av: Sofia Eklund

fin blogg!

2013-05-11 @ 18:53:01
URL: http://sofiiaeklund.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: