B ponnyerna

Asslatjejerna / 11 November, 2013 - 14:31 / Vardag

Näst på tur att presenteras är våra B ponnyer som till antalet är 3 nämligen...
 
GOLDEN TINA ca 125 cm i mankhöjd av rasen Welsh. Tina är efter den fina Welsh hingsten "Carolinas foxglowe" och gör verkligen själ för sitt namn då hon verkligen ser ut att ha guldman.
Tina är en jättebra läromästare för de mindre barnen då hon är lätt att styra och hantera.
 
 
 SÄRKENS WINSTON  är 126 cm i mankhöjd och är 6 år gammal, han är efter Simberg hip hop som lämnat flera fina tävlingsponnyer efter sig. Även han är en Welsh och har bott hos oss på stallassla sedan han var två år. När han var tre år blev han den högst bedömda ponnyn någonsing på treårstest.
 
Winstom är snäll och anpassar sig jättebra efter ryttaren och passar därför superbra i barngrupperna, han tävlas också i hoppning och dressyr upp till LB med Emilia som ridit och tränat honom sedan han var 4 år.
 
ASSLAS VILLGOTT är en maxad B ponny på 5år som är född på gården, han är efter welsh hingsten Simberg Hero och hans morfar är den legendariske  Welsh hingsten Moellegarned Montana som vuniit flera SM titlar i dressyr.
Villgott är superduktig i både hoppning och dressyr och kommer i  slutet på november starta SM i hoppning för ungponny på grevagården med Carolina.
 
Villgott är en pigg och rolig ponny som fungerar riktigt bra även i barngrupperna. Vi tror att Villgott kommer att kunna gå långt och han behöver nästa år ha en ny liten ryttare som kan matcha honom på bästa sätt.
 
 
 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: