Lyxen att ha ridhus

Asslatjejerna / 29 Oktober, 2013 - 00:02 / Vardag

Idag har det verkligen öst ner på wärmagården, men inte viker vi oss för det! Rita och Villgott fick till dagens ära agera körponnyer åt första barnlektionen. Efter den lyckade lektionen var det dags för ett hoppass.
 
Jag red Villgott och vi fick börja med att värma upp lite självständigt. Som väntat var Villgott stel, i framförallt vänster sida samtidigt som han var lite av och på tempomässigt. Trots det var han väldigt positiv så jag tror han hade roligt när han jobbade idag. Emellanåt fick vi till riktigt fina sträckor där allting verkligen satt. 
 
Efter lite uppvärmning började vi med att hoppa en lätt gymnastikövning. Man travade in på ett kryss, tog ett galoppsprång och skuttade sedan över oxern. Nästa övning var ett kryss och sedan variation mellan 4 och 5 galoppsprång som sedan också avslutades med en oxer. Detta tyckte Villgott var hur kul som helst och laddade mer än gärna i kurvan. Red på klockrent 5 språng någon gång, men det var bättre att han hade sådant eget sug så vi lät han gå på fyra. Svosch svosch sa det bara 
 
Sorry för lite tråkiga bilder, men som sagt så krånglar min dator lite...
Postat av: Carruuu

åååh vad söta små ponnys :$

2013-10-29 @ 09:36:29
URL: http://carruuu.nu/


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: