Bra start

Asslatjejerna / 05 September, 2013 - 18:00 / Vardag

Gårdagens dressyrlektion var riktigt rolig, kan ju inte bli annat när man rider en trevlig häst och har en kanonbra lärare 
 
Villgott kändes faktiskt väldigt sammarbetsvillig och lyhörd redan från start. Han var dock lite låst i högersidan så vi jobbade hela lektionen med lösgjordheten och i slutet fick jag honom rund och avslappnad.
 
Vi jobbade på ställningen samt fattningar. Red på volter och raksträckor där vi skulle böja dom lite vänster och höger samt rakställa emellan då såklart. Fick en fin känsla om än något tung i handen vilket är ovanligt för att vara Villgott. Men å andra sidan är jag nöjd att han tog det stödet då han kunde fortsätta ha det i en lägre form. Trött ponny och ryttare när lektionen var slut!
 
 
 
Postat av: Sofia - Lever drömmen i LA

så fin bild!

2013-09-05 @ 19:52:12
URL: http://byfia.com
Postat av: Frida

Stackars häst som måste gå så intryckt med huvudet.. Låt hästen gå lite högre med huvudet och inte så ihop tryckt så ser det betydligt mycket bättre ut.. bara ett tips.

Svar: Förstår om det är en svårbedömd bild. Han går inte ihoptryckt, det kan dock hända att han släpper bettet självmant ibland för att det blir jobbigt att gå i en korrekt form. Så speciellt synd om honom är det inte haha :)
- Asslatjejerna

2013-09-06 @ 10:36:08


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: