Om sanningen ska fram

Asslatjejerna / 02 Januari, 2014 - 11:17 / Vardag

Ni har ju inte fått reda på fullt ut vad som hände senast på stallet. Eller faktumed ett par veckor sedan nu. Anledningen till varför vi inte kommer åka och tävla i Falköping nu i Januari och varför vi inte kommer starta alls försän i slutet av Februari. 
 
På senaste pay and jumpen i Skara gick det väldigt lyckat. Alla åkte hem glada men om än lite efter i tiden. Vi har ju väldigt svårt att påverka hur fort det ska gå på tävlingsplatsen, så därför får vi kompensera det hemma. Vi allihopa hade då väldigt bråttom när vi väl var på hemmaplan. Det resulterade i väldigt mycket slarv i utrustningsväg och det är inte på långa vägar okej. Åsa är mycket noggrann med hur saker ska skötas och att man måste nder alla omständigheter följa vad som sägs. Är det så att man inte skulle hinna att göra iordning efter sig efter tävling så får man helt enkelt låta bli med att tävla just den dagen.
 
Att det ska vara så noga med utrustningen är ju dels för att kvalitén ska hålla och att det ska fortsätta vara snyggt och prydligt. Att utrustningen hänger lerig på krokarna i sadelkammaren får INTE inträffa. Att vi sedan bytte schabrak hej vilt var en annan faktor. Alltså utan att sedan byta tillbaka. När Åsa sedan kom nästa dag och skulle ha gratis julridning för utomstående var det kaosartat. Det var väldigt mycket som fick ändras i sista sekund och det ser inte bra ut för verksamheten när vi lämnade det som vi gjorde.
 
Det behövdes en skärpning på den fronten och därför fick vi inte lov att tävla mer. Tävlingsuppehållet skulle hålla i sig i två månader, lagom tills alla andra ekipage är i full gång. Men vi får väl helt enkelt se till att rida jävligt bra och ta igen det snabbt! Vi förstår helt att Åsa var besviken även om vi tävlingsmänniskor var minst lika besvikna på situationen. Men vi lär nog inte slarva mer i första dagen, eller vad tror ni? Haha...
 
Nu har vi minsann tid att hårdträna!
Postat av: Nathalie

Man lär sig av sina misstag!!

sv: ja haha, jag tyckte det var en bra idé också eftersom det alltid är kul att titta tillbaka på det om några år :)

2014-01-02 @ 11:42:25
URL: http://nathalieodhe.blogg.se
Postat av: Carruuu

ibland kanske det är straff som krävs även om det känns surt... hoppas tiden går fort o att ni kommer ihåg det i fortsättningen :-)

2014-01-02 @ 12:08:26
URL: http://carruuu.nu/
Postat av: malin

tråkigt att ni inte kommer hit :/

2014-01-02 @ 14:08:17
URL: http://malintorstensson.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Bloggadress:

Kommentar: